Samsung dă în judecată preventiv Oura. De ce a ales gigantul tech să apeleze la măsuri legale

Samsung a citat mai multe situații în care Hale și alți directori Oura au vorbit despre patente. Ei au scos în evidență portofoliul de drepturi de autor al companiei. Și faptul că Oura pare deschisă la intentarea proceselor pentru a-și proteja brevetele. 

Procesul confirmă și mai multe detalii despre viitorul dispozitiv Galaxy Ring. Se pare că design-ul hardware-ului a fost finalizat la jumătatea lunii mai. 

Acum că Samsung dă în judecată preventiv Oura, în documente a fost dezvăluit și faptul că gigantul tech vrea să înceapă producția în masă pentru inele smart la jumătatea lunii iunie.

Galaxy Ring ar ajunge pe piață în august 2024

Mai mult, se pare că Galaxy Ring va ajunge pe piața din SUA „în apropiere de luna august a acestui an”. În documente se vede și o imagine din Samsung Health. În aceasta se observă și o funcție numită Energy Score. Se pare că aceasta e bazată pe detalii precum somnul, activitatea și ritmul cardiac al purtătorului. 

Astfel de procese sunt comune în industria tech. Producătorul de dispozitive Masimo, de exemplu, a câștigat o interdicție importantă ITC împotriva Apple Watch anul trecut. În proces, Masimo a susținut că Apple a încălcat brevetul pentru monitorizarea oxigenului. 

Samsung dă în judecată preventiv Oura. Dacă va câștiga, e posibil ca verdictul să aibă un impact semnificativ în industria inelelor smart. Până acum, Oura a dominat piața. Samsung e primul gigant tech care lansează un astfel de produs și amenință supremația Oura. 

Articol preluat de pe:

Articole Recente

Din aceeași categorie