Noul Microsoft Surface e echipat cu Qualcomm Snapdragon X Elite

În schimb, lista sa de produse oscilează între referirea la succesorul Surface Laptop 5 ca Surface Laptop Copilot+ PC, Surface Laptop 7th Edition sau pur și simplu „Surface Laptop”. Lăsând deoparte iregularitățile de denumire, noul Surface Laptop vine în dimensiuni de 13,8 inci sau 15 inci, fiecare cu ecrane IPS de 600 de niți. În plus, acestea pot fi configurate cu chipseturile Snapdragon X Plus sau Snapdragon X Elite de la Qualcomm.

 Microsoft promovează noile modele Surface Laptop ca fiind cu 80% mai rapide decât versiunea anterioară, Surface Laptop 5. În plus, compania afirmă că autonomia acestora este de până la 22 de ore atunci când redau videoclipuri.

În plus,  Microsoft a echipat noile sale  laptopuri cu un trackpad haptic multi-touch și le permite să fie folosite împreună cu monitoare 3K, în timp ce ecranele lor sunt încă active, spre deosebire de actualul MacBook Air.  Laptopurile  Microsoft Surface sunt deja disponibile pentru precomandă în mai multe piețe, începând de la 999,99 USD în SUA pentru modelul de 13,8 inci și 1.299,99 USD pentru varianta de 15 inci.

Articole Recente

Din aceeași categorie