Netflix împărtășește statisticile de vizionare pentru ultimele luni

Cele mai vizionate filme și seriale

Filmul cel mai vizionat: „Leave the World Behind”

Conform datelor publicate, filmul „Leave the World Behind” a fost cel mai vizionat în a doua jumătate a anului 2023, cu un total impresionant de 121 de milioane de vizionări. Filmul, avându-i în rolurile principale pe Ethan Hawke, Julia Roberts și Mahershala Ali, a captivat audiența prin povestea sa captivantă și interpretările remarcabile.

Serialul cel mai vizionat: „One Piece”

În ceea ce privește serialele, adaptarea live-action a „One Piece” a fost cea mai populară, cu 72 de milioane de vizionări. De asemenea, s-a raportat că timpul total de vizionare pentru acest serial a depășit jumătate de miliard de ore, evidențiind interesul uriaș al fanilor pentru această producție.

Impactul adaptării „One Piece” asupra interesului pentru anime

Lansarea adaptării live-action „One Piece” a avut un efect pozitiv și asupra popularității anime-ului original. Netflix a raportat că filmele și serialele anime „One Piece” de pe platformă au atins un total de 50 de milioane de vizionări în această perioadă, semnalând un interes crescut pentru universul creat de Eiichiro Oda.

Alte producții de top

Pe lângă „Leave the World Behind” și „One Piece”, raportul Netflix a dezvăluit și alte producții care au intrat în top 10 cele mai vizionate:

  • Dear Child
  • Lupin, sezonul 3
  • The Witcher, sezonul 3
  • Sex Education, sezonul 4
  • Beckham
  • Who is Erin Carter?
  • CoComelon, sezonul 8
  • Virgin River, sezonul 5
  • The Lincoln Lawyer, sezonul 2

Aceste titluri au reușit să atragă atenția utilizatorilor și să se claseze în topul preferințelor.

Producții populare de lungă durată

Un alt aspect interesant evidențiat în raport este faptul că producții mai vechi, precum „Wednesday”, „Red Notice” și „Squid Game”, continuă să obțină un număr ridicat de vizionări. Acest lucru subliniază longevitatea și atracția continuă a acestor producții, chiar și după o perioadă semnificativă de la lansare.

Raportul recent al Netflix oferă o imagine clară a tendințelor de vizionare din a doua jumătate a anului 2023. Filmele și serialele menționate au captat atenția unui număr mare de utilizatori, reflectând diversitatea și calitatea conținutului oferit de platformă. Este evident că Netflix rămâne un jucător important în industria de streaming, continuând să ofere producții de succes care rezonează cu publicul larg.

Articole Recente

Din aceeași categorie