Petreceri și Evenimente la Câmpulung Chalet: Cabane A Frame și Relaxare

Câmpulung Chalet

Câmpulung Chalet, sub îndrumarea lui Sorin Pastramă, este locul perfect pentru organizarea de petreceri și evenimente speciale. Situat în pitorescul Bughea de Sus, acest loc oferă facilități și servicii de top pentru a asigura succesul oricărui eveniment.

Organizarea de Evenimente

Câmpulung Chalet este ideal pentru o varietate de evenimente, inclusiv nunți, aniversări, team building-uri și petreceri private. Spațiile generoase și facilitățile moderne fac din acest loc o alegere excelentă pentru orice tip de eveniment.

  • Aniversări: Celebrați momentele importante din viață într-un cadru spectaculos, cu facilități de top și servicii de calitate.
  • Team Building-uri: Curtea și activitățile variate fac din Câmpulung Chalet locul perfect pentru evenimente corporate și team building-uri. 

Spații Generoase și Confortabile

Cabane Spațioase

Câmpulung Chalet oferă cabane mari și confortabile, ideale pentru întâlniri de grup și activități de socializare. Cabana mare poate găzdui 10-12 persoane, iar cele șase cabane mici sunt perfecte pentru 2-4 persoane fiecare. Aceste spații pot fi adaptate pentru diverse activități de grup, de la sesiuni de brainstorming la întâlniri informale.

Bucătării Complet Echipate

Fiecare cabană este dotată cu o bucătărie modernă și complet echipată, permițând oaspeților să pregătească mese delicioase pentru grupuri mari. Aceasta oferă flexibilitatea necesară pentru a organiza evenimente culinare, cine festive sau grătare în aer liber.

Echipamente pentru Activități

Grătare și Zone de Luat Masa

Zona de grătar în aer liber și spațiile de luat masa sunt perfecte pentru organizarea de mese comune și activități de socializare. Aceste facilități sunt ideale pentru grătare festive, oferind un cadru relaxant pentru a pregăti și savura mese delicioase în mijlocul naturii.

Zone pentru Activități Outdoor

Spațiile ample din jurul chaletului sunt ideale pentru diverse activități în aer liber. Pajiștile și pădurile din apropiere oferă cadrul perfect pentru jocuri de echipă, exerciții de teambuilding și drumeții. Aceste activități contribuie la întărirea relațiilor și la dezvoltarea abilităților de cooperare în cadrul grupurilor.

Servicii de Catering

Gastronomie Personalizată

Oaspeții au posibilitatea de a organiza propriile mese folosind bucătăriile complet echipate din cabane sau facilitățile de grătar în aer liber. De la cine festive la grătare de iarnă, bucătăriile sunt proiectate pentru a asigura confortul și comoditatea necesare pentru o experiență culinară de neuitat.

Activități de Grup

Pentru a îmbogăți experiența oaspeților, Câmpulung Chalet oferă o gamă largă de activități de grup:

  • Drumeții și Ciclism: Excursii organizate pe trasee pitorești din apropiere.
  • Pescuit: Activități de pescuit în râurile locale.
  • Seara de Foc de Tabără: Seri tematice cu foc de tabără, muzică și povești.

Testimoniale și Recenzii

Oaspeții care și-au organizat evenimentele la Câmpulung Chalet laudă ospitalitatea și profesionalismul echipei:

  • „Am avut o petrecere de aniversare de vis la Câmpulung Chalet.” – Andreea, București
  • „Team building-ul nostru a fost un succes datorită facilităților excelente și activităților bine organizate. Recomandăm cu căldură!” – Mihai, Timișoara

Contact și Rezervări

Pentru detalii suplimentare și pentru rezervări, vă invităm să vizitați Câmpulung Chalet sau să contactați echipa direct la numărul de telefon +40 766 669 966 sau prin email la campulungchalet@gmail.com. Echipa noastră este gata să vă ajute să planificați evenimentul perfect.

Articol realizat de EkoGroup.ro

Articole Recente

Din aceeași categorie